tirsdag den 25. oktober 2011

Harmonika "blomster"









Så blev der sørme lavet lidt mere pynt her på de kolde efteråsdage.... Jeg er vild med de harmonikabomster/pynt jeg ser rundt omkring og måtte igang.. Nu har jeg jo fået mig et MS score board til Scrap`N´dream så det gør det meget lettere at få nogle flotte nogle med ens afstand :)

Hygger gerne med at sidde og lave pynt om aftenen når der er stille her og jeg kan sidde og lytte til Radiosoft.dk og bare slappe helt af i timerne inden sengetid...


Laver du også harmonika blomsterpynt?? Må jeg se?? - Gerne linke.. Mangler lidt inspiration til hvordan jeg skal pynte dem så de ikke bliver ens alle sammen tihihih :)


Tusinde tak for alle de mange kommentare på de forrige indlæg de varmer rigtig meget, især i disse tider hvor humøret er helt i bund, så løftes det lige lidt når jeg kommer ind og læser de søde beskeder fra jer andre af :)


fredag den 21. oktober 2011

Homemade flowers ;)
















De sidste dage har jeg jo brugt lidt af mine rester på at punche ting ud.. Idag gik jeg så igang med at lave lidt pynt ud af det.. Det blev til en masse søde og sjove blomster.. Der er brugt glimmerlim på flere af dem.. Noget billigt noget fra Netto, men som er super effektivt :) Synes det meget hyggeligt at nusse med noget der ikke skal være på nogen bestemt måde... De store blomster er fra et tip fra en anden scrapper.. Alle de andre er bare noget jeg lige fandt på..


Så nu har jeg sørme indviet et kasse til hjemmelavet blomster.. Endelig.. Har drømt om det længe, men aldrig kommet rigtigt igang.. kun med et par af gangen.. Men det altså lækkert at have noget at vælge imellem, som måske liiige passer på et kort eller andet man sidder med... Jeg synes hjemmelavet pynt har en vis charme... og er unikt fordi det personligt på en hel anden måde.. Meeeen det tager også mange timer at nusse med :)




Hvordan ser weeekenden ud for jer?? Skal i scrappe??? Jeg snupper Kevin med på shoppetur til søstrene grene og panduro i Næstved idag og så kommer noget familie og spiser til aften og holder video aften ;) og lørdag står den på tøse frokost i byen med min mor, søster og Bedste.. og fødselsdag om aftenen hos andet familie.. Så måske søndag kan jeg scrappe lidt.. Hvis der er mere overskud tilbage Tihihih... Meeen håber jeg da :)




Ønsker jer alle en dejlig weekend og tak for alle de søde kommentare.. Det gør det hyggeligt at blogge....


torsdag den 20. oktober 2011

Rester er guld værd ;)













I går aftes blev jeg lidt rastløs.. Jeg ville gerne foretage mig noget, men havde egentligt ikke noget energi til det vilde, så jeg faldt lidt forskellige punch frem, et par restekasser- hvor selv de aller mindste stykker rester kommer i- for de kan bruges og giver flot pynt... Så gik jeg ellers igang med bare at punche en masse ud, mens jeg nød lidt musik på radiosoft.. Super hygge og afslapning...


Så keder du dig, men ikke ved hvad du skal lave så grib restekassen og kom igang.. Det altså en dejlig ting at have pynt klar der er lige til at bruge når man er igang med et projekt... og nogle gange er det jo i farver og mønstre man ellers ikke havde haft fordi man alt for ofte bruger nye stykker papire ikk ;)




torsdag den 13. oktober 2011

Julekort .. Hele 10 endda...



















Jeg var så heldig at finde mig en lækker papirs blok med julepapir i 15,5x15,5 mener jeg den var på.. 50ark for kun 20 kr!! og ja dem måtte jeg da igang med at bruge ikk ;) Så idag blev det lige til nogle "hurtige" kort.. Hvor det kun er forsiden der er lavet... Nogle af dem ender nede ved min bedste da jeg vil lave hende nogle julekort hun kan sende ud ;) Det vil hun nok være glad for :) De søde bjørne er et stempel jeg har lånt.. Ville nu gerne eje det selv, men tror ikke det kan skaffes længere desværre.. Det ellers virkelig sødt!!


Idag var der is på min bilrude da jeg skulle kører Kevin i skole.. Det bare ALT for tidligt.. Så ingen isskraber i bilen.. Godt man har et IKEA kort i pungen der kunne bruges som isskraber Tihhii ;) Heldigvis blev vejret bare så smukt senere på dagen.. Stod i andre også op til en kold morgen?? Eller slap i for frosten...

mandag den 10. oktober 2011

En lille pung






og måtte lige afprøve den... Fik lavet den til en veninde så stemplet jeg havde passede godt.. Der er faktisk et S på til sidst men det lod jeg vær at stemple ;)


lørdag den 8. oktober 2011

At lære at hækle...

Jeg har aldrig intresseret mig for at lærer at hækle og strikke førhen, men efter at have set alle de lækre hæklede blomster i andre viser frem på jeres scrap ting, blev jeg stædig og tænkte at det kunne jeg da også sagtens.. Så let gik det nu ikke... Fandt en god video på nettet og prøvede.. Men jeg kom aldrig længere end at kunne hækle en lang snor hahah.. Da jeg så spurgte en af mine veninder om det, hæklede hun lidt blomster til mig og denne model her faldt jeg for, så jeg var hjemme hos hende og lærer at hækle denne type blomst en hel aften.. Tror det tog mig 3-4 timer og så havde jeg lært det... Lavede først en halvt færdigt der ikk blev for køn jeg kunne ikke lige samle mig om det snoren var ikk lige til.. begyndte så på denne her hos hende og havde kun lavet 2 blade så nu satte jeg mig med den og tænkte jeg da måtte se at blive færdig.. og vupti.. Jeg kunne sørme huske det... Er ret tilfreds.. synes garnet er smukt til denne blomst.. lige mine farver ;) Næste skridt bliver at jeg da også må lærer at strikke.. Nu vil jeg kunne det hele tihihi :)

Har du altid kunne hækle?? aldrig lært det eller lige begyndt som mig?? Synes det en meget svær kunst tiihihi :)

fredag den 7. oktober 2011

Bedste...

Min Bedste er en meget betydningsfuld kvinde i mit liv.. Hun er den der været der for mig hele min barndom og i mit voksenliv også.. Hun var den der holdt mig først da jeg blev født ved kejsersnit.. Der er 50 år imellem os og vi har altid haft et særligt bånd, der ikke skabes mellem mange.. Da jeg idag faldt over dette billed vidste jeg bare at jeg ville lave et Layout med hende hvor jeg skriver ting jeg mindes.. Billedet er taget til hendes 70års fødselsdag som var en stor dag for min bedste... Tingene jeg har pyntet med symbolisere alle ting vi har haft sammen igennem årene.. Jeg glæder mig til at vise min bedste denne side næste gang hun kommer ud til os :)

Har i det også sådan med en person i jeres liv?? En der har stor betydning som i ikke kan forestille jer at leve uden... Sådan er min Bedste for mig..

Nissedrengen Kevin






Fik lyst at lave et Layout idag og gik i gemmerne.. Har et par små kasser med billeder, og der fandt jeg det her billed som jeg bare bliver så glad af at se på.. Jeg husker stadig at jeg købte nissesættet i TIGER butikken og bare glædede mig til at han skulle have det på...
Synes bare han var sååå lækker i det ;) Mener det er Kevins anden jul på billedet... Tænk at om bare få måneder så er det hans ottende jul.. Det så underligt.. Min dreng er bare blevet så stor.. I år kan han selv læse gavemærkerne op på julegaverne når han skal være nissedreng ( Det kalder vi den der deler gaver ud fra juletræet juleaften) I år får han selvskab af to af hans små veninder, det første gang han prøver at der er andre børn her juleaften og Kevin glæder sig mindst lige så meget som os andre.. og jeg glæder mig til at dele juleaften med en god veninde som selskab..

Vandrepakke 2- hvad jeg lagde i...







Så er vandrepakken nået til vejs ende... For denne gang :) Jeg har her billeder af hvad jeg lagde i pakken, det var godt nok svært at finde ud af.. og begrænse sig samtidig :) Men jeg håber Jeanne bliver glad for det og kan bruge noget af det:) og ellers kan det evt der ikke har interesse altid komme med i næste pakke jo :) Tak for legen denne gang tøzer.. Glæder mig til vi starter næste op i Januar... Ha en dejlig weekend :)

torsdag den 6. oktober 2011

Sommerfugle i flere farver :)



Et par små kort med sommerfugle.. Jeg har brugt min MS punch hvor der er sommerfugle stempel i også og har så stemplet sommerfuglene på kortet først og bagefter på et stykke andet hvidt karton hvor jeg så brugte punchen til at få den punchet ud også og så de sat på med et lille stykke dobbeltklæbende tape så de ligesom stadig flyver omkring :) Jeg elsker at tegne de streger selv så de måtte også på :)




Jeg har købt en punch der lige havde en perfekt str rund cirkel til det ene cupcake stempel jeg har og synes det kunne være sjovt at prøve at lave sådan et kort her.. Det ikke så stabilt men sødt som et lille kort til en æske cupcakes, chokolade eller andet :)


Håber ikke i er blæst væk idag :) Synes vi har fået noget af en smag på efteråret... Synes nu det var lidt hyggeligt at stå op til lyden af træernes rusken og regnen der ramte ruderne.. så der blev tændt starinlys og hygget indenfor under dynen, da Kevin var kommet i skole...

Vandrepakke 2





Jeg er med i vores sjove vandrepakke endnu engang.. Denne gang er jeg den anden sidste i legen og her er hvad jeg tog fra pakken... Kevin fandt også lidt han gerne ville have, han er helt vild med denne pakkeleg også :) og selvfølgelig fandt han lidt af hans scrapsager og lagde i pakken- som i får af se når Jeanne har modtaget pakken.. Pakken vejer 2960gram det ret vildt.. og det er bestemt en dejlig pakke.. Pyha det var hårdt at give slip på den på posthuset idag:)

Tak for legen tøzer :)

tirsdag den 4. oktober 2011

"Gamle" julekort









Jeg var i Panduro søndag og shoppe lidt og fik købt mig en paper pad med kraftigt ensfarvet karton hvor det her røde karton var noget af det. Fik også købt mig et sæt med 3 blomster punch så jeg kunne lave de store blomster på forsiden. Julemærkerne foran er også fra en blok derfra lige som opskrift stemplet indeni kortene også er fra Panduro... Synes julekortene er blevet rigtig hyggelige og er mine bedste julekort...


Kortene fik jeg lavet mens jeg scrappede med en dejlig veninde, og ja som i kan se så bliver det hygget :) Vi roder en del meeen det tager nu ikke så længe for os at rydde op vi begge ret effektive så 10 min efter vi stopper er alt på plads igen :) Skønt..


Nu skal i lige høre hvad der sker når forældre ikke lytter helt til sine børn men kun med det halve øre... Jeg observerede dette igår:


Kevin: Far køber du så en wii for de penge fra bilen

Far: ja det gør jeg

Kevin: er det rigtigt, køber du en wii

Far: ja siger jeg jo

Kevin: Fedt så køber du en wiii

Far: JA

Kevin: Sejt jeg får en Wii

Far: jeg troede du sagde OLIE (til at olietanken)

UPS!!!

Idag måtte far så ned at købe en wii til Kevin... Fremover må man jo håbe for fars pengepung at han bruger hele sin opmærksomhed når han snakker med Kevin Tihihiih......

Man skal jo holde hvad man lover..


Forsat god aften :)